Uniscrap er en førende skrothandler på det danske marked. Virksomheden opkøber jern-, metal- og kabelskrot fra andre virksomheder samt private. Skal I af med jeres skrot og vil I gerne tjene på det? Så kan I kontakte Uniscrap, som med glæde vil hjælpe jer med jeres skrot. Læs med, hvis I er interesseret i en samarbejdsaftale.

Opkøb af dit skrot

Mange virksomheder i dag har fokus på genvinding af forskellig skrot. Det er nemlig utroligt vigtigt for miljøet, at vi alle fokuserer på klimaet og hvordan vi genbruger forskellige ting og materialer. Så hvorfor ikke sælge dit gamle skrot til en skrothandler i stedet for at smide det ud eller hvad I ellers havde tænkt jer. Beskyt miljøet og tjen nogle penge samtidig! Uniscrap kan tilbyde en virkelig god samarbejdsaftale og fokuserer virksomheden meget på at levere den bedste service til deres kunder. Dette har skabt gode resultater og virksomheden har i dag en lang række loyale kunder.

Moderne systemer

Uniscrap er en skrothandler, som har moderne opsamlingssystemer og modtagepladser. Modtagepladserne er beliggende i Århus, Aalborg, Fredericia og Thisted. Hvis du ikke har mulighed for at levere skrotten på en af disse modtagepladser, så har du også mulighed for at få det afhentet af Uniscrap. Kontakt den afdeling, som er tættest på dig og sammen kan i aftale forløbet yderligere. Herefter vil Unicrap komme forbi og afhente dit skrot uanset mængde. Selvom der ingen fysisk modtageplads er på Sjælland, så kan virksomheden stadig hjælpe jer, så fortvivl ikke.

Hvem er Skrothandler Uniscrap?

Uniscrap er en skrothandler, som har haft mange år i branchen. Uniscrap er en del af CHIHO Environmental Group, som er global leder inden for genbrug og genvinding af skrot herunder metal, jern osv. Dette betyder også at virksomheden har fået en masse ny viden og kompetencer, som har gjort det muligt for Uniscrap at præstere endnu bedre over for deres kunder.

Skrothandler: Jern-, metal- eller kabelskrot?

Priserne afhænger meget af, hvilken type det er, som I gerne vil sælge til skrothandleren. Der findes nemlig utroligt mange forskellige typer inden for hvert område. Uniscrap godtager dog langt de fleste former for jernskrot og metalskrot, der handles på det danske marked. Virksomheden tager også imod det meste kabelskrot. Det er nemlig utroligt dårligt for miljøet at udvinde og fremstille, så det vil Uniscrap meget gerne tage imod.

 

Skal I holde et firmaarrangement i København? Så tjek dette link for gode tips.