Nilens Jord er kendt for at lave makeup i høj kvalitet, men med omtanke. De var blandt andet det første danske brand der droppede alt parfume i deres brand. Udover at produkterne ikke indeholder parfume, så er de også fri for både parabener og æteriske olier. Dette gør, at selv personer med særlig sensitiv og irriteret hud kan bruge produkterne

Vi vil her kigge på 4 af deres populære mascaraer. Hvad er det de kan og hvordan performer de i test?

Brown Volume Mascara

Mascaraen er, som man nok kan gætte ud fra navnet, en brun farvenuance. Nilens Jord beskriver konsistensen som værende cremet og let at arbejde med. Mascarabørsten er lavet af syntetiske hår, hvilket skulle gøre den nem at kontrollere under påføring. Mascaraen anbefales i særdeleshed til lys hud og blå og grønne øjne, da disse farver fremhæves af den brune farve.

Test af Brown Volume Mascara

Testen er lavet af Cecilia Demant.

Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=AhKOBvZoT48&t=335s
Cecilia kan godt lide størrelsen på børstehovedet. Cecilia udtaler blandt andet ”Den er stor, men den er ikke så stor at du klatter rundt med produktet. ”

Reaktionen på resultatet efter at mascaraen er lagt er også meget positiv. ”Umiddelbart så ser resultatet rigtig, rigtig fint ud. Jeg kan godt lide den brune farve.”

Om påføring af mascaraen siger Cecilia at ”Selve mascaraen byggede rigtig godt op på sig selv. Den var lidt våd i formuleringen. Den byggede ikke vildt meget længde, men den byggede rigtig, rigtig fin volumen og det er jo også det der står, den er lavet til. Så kan du altid komme en længdegivende mascara indenunder.”

10 timer senere er Cecilia stadig ganske tilfreds med produktet ”Min mascara sidder præcist, som den gjorde da jeg kom den på. Jeg synes min øjenvipper ser supergodt ud. Jeg synes den brune farve har givet en rigtig lækker definition og den fremhæver min øjenfarve på en helt anden måde end jeg har oplevet en sort mascara gøre før.”

Hun giver ligeledes denne anbefaling videre til hendes seere på YouTube. ”Hvis du har blå øjne, så ville jeg helt sikkert få taget et kig på den her, hvis du har brug for at få fremhævet din øjenfarve lidt eller bare prøve noget lidt anderledes. Jeg synes at den brune farve giver et super fedt twist til en makeup, plus at den tilfører vipperne en hel masse volumen.”

Waterproof mascara

Nilens Jord har brugt 10 år på at udvikle denne mascara, som er den første sorte vandfaste mascara der opfylder kriterierne fra AllergyCertified. Det betyder også at langt de fleste nikkelallergikere kan bruge mascaraen uden at få symptomer på en allergisk reaktion.
Selve mascaraen er lavet på plantebaseret carnaubavoks, som er det, der giver vipperne volumen og tykkelse. Produktet er vandfast og løber derfor ikke eller smitte af.
Mascara børstehovedet er med korte syntetiske hår og er let spids i enden. Det gør det let at påføre mascara på selv de mindste vippehår i øjenkrogene.
Resultatet skulle efter sigende være smukke fyldige og separerede vipper.

Test af Waterproof mascara

Testen er lavet af Amalie Schille.

Kilde: https://www.matas.dk/stories-redaktionen-tester-mascara
Amalie kan godt lide at børstehovedet er smalt i enden, da det gør det nemt at komme helt inde i øjenkrogen. Hun synes desuden, at den giver en god volumen til vipperne.

Amalie udtaler at hun synes at produktet tørrer hurtigt ind, hvilket udfordrede hendes forsøg på at bygge vipperne op, da de derved bliver mindre definerede.

Som en del af testen, forsøger Amalie at vaske sit ansigt. Om dette udtaler hun ”Da jeg vaskede mit ansigt sad alt mascaraen stadig på alle vipper.”

Amalies overordnede vurdering er at give Nilens Jords Waterproof Mascara 4 ud af 5 stjerner.

Volume Mascara

Denne mascara har et klassisk børstehoved med tætsiddende syntetiske hår. Farven er en dyb sort og produktet indeholder plejende E vitamin og Panthenol.

Denne mascara giver ifølge Nilens Jord et intenst look med fyldige, lange og flor buede vipper hele dagen.

Test af Volume Mascara

Testen er lavet af Liva.
Kilde: https://hair-beauty.dk/bedste-mascara/

Liva er meget tilfreds med resultatet som hun beskriver som værende ”fyldige og bukkede vipper, som holder dagen lang og giver et smukt blik”. Hun er desuden begejstret for de plejende egenskaber og skriver at denne mascara, er blandt nogle af de bedste mascaraer på markedet.

Extension mascara

Extension Mascara fra Nilens Jord er en sort mascara, som giver lette og elegante vipper, med plejende oliven voks. Mascaraen indeholder vitamin E og Panthenol, som er kendte for sine plejende og fugtgivende egenskaber, der sammen med børstehovedet giver et smukt look. Det tynde børstehoved sørger for at mascaraen ikke klumper, og er velegnet til at nå selv de mindste hår, hvilket resulterer i smukke, fyldige og separerede vipper. Børstehovedet er samtidigt lavet af syntetiske hår, som gør det nemmere at kontrollere mascaraen under påføring.

Testet af Extension mascara

Testen er lavet af Irene Godballe
Kilde: https://www.femina.dk/stil/makeup/vi-tester-mascaraer

Irene finder konsistensen på mascaraen meget brugervenlig. Hun har testet den både til hverdag og fest og påpeger at den kan påføres i flere lag for en anden effekt. Irene kan desuden godt lide den sorte intense farve, som rammer øjnene flot ind. Afslutningsvis roser Irene holdbarheden og fortæller at hun klart vil anbefale den til andre.