Bygge- og anlægsarbejdet i Ringsted er planlagt til at finde sted i Ringsted fra januar til marts. Hvis du bor i Ringsted, eller hvis du planlægger at rejse til Ringsted i den periode, er det vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente. I dette blogindlæg vil vi give dig et overblik over det planlagte anlægsarbejde, og vi vil fortælle dig, hvad de forventede konsekvenser vil være for trafikken og dagligdagen i området.

Byen udvider sig, og som følge heraf vil der blive udført en del byggearbejde i den nærmeste fremtid

Bygge- og anlægsarbejdet vil finde sted i følgende områder:

– Byens centrum

– Det nye boligområde syd for bymidten

– Industriområdet vest for bymidten

Bygge- og anlægsarbejdet forventes at starte i januar og forventes at være afsluttet i marts. I denne periode vil der være visse trafikforstyrrelser, og støjniveauet vil være højere end normalt. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår at køre gennem byggeområder og planlægger dine ruter i overensstemmelse hermed. Hvis du bor i eller i nærheden af et byggeområde, skal du være opmærksom på, at det kan være nødvendigt for byggearbejdere at få adgang til din ejendom fra tid til anden. Vi beder om din tålmodighed og forståelse i denne byggeperiode.

Hvad kan du forvente i denne periode?

Under anlægsarbejdet vil der være trafikforstyrrelser, og støjniveauet vil være højere end normalt. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår at køre gennem byggeområder og planlægger dine ruter i overensstemmelse hermed. Hvis du bor i eller i nærheden af et byggeområde, skal du være opmærksom på, at byggearbejdere kan have brug for at få adgang til din ejendom fra tid til anden. Vi beder om din tålmodighed og forståelse i denne byggeperiode.

Hvordan vil byggearbejdet påvirke din dagligdag?

Bygge- og anlægsarbejdet vil have en vis indvirkning på dit daglige liv. Der kan være trafikforstyrrelser og øget støjniveau. Vi anbefaler, at du så vidt muligt undgår at køre gennem byggeområder og planlægger dine ruter i overensstemmelse hermed. Hvis du bor i eller i nærheden af et byggeområde, skal du være opmærksom på, at byggearbejdere kan have brug for at få adgang til din ejendom fra tid til anden. Vi beder om Deres tålmodighed og forståelse i denne byggeperiode.