Har du en hund eller en kat, er det vigtigt, at de får en tilpasset kost ligesom, hvis det var til dig.
Derfor er det vigtigt at det dyre foder, som du giver til dine kæledyr er af højeste kvalitet. Dyrefoder baseret på Laks er at fremme, for en optimal kost både når det kommer til hunde og katte.

Med dyrefoder baseret på frisk laks får dine kæledyr alle de nødvendige næringsstoffer, som de har behov for til at kunne leve et aktivt liv i balance. Hertil kan man både få den traditionelle fuldkost, nærende olier og velsmagende godbidder.
Når du køber  foder til dine kæledyr, fortjener din bedste ven det bedste. Derfor er den sunde kost nøglen til, at de kan leve et langt liv. Derudover bevæger din bedste ven sig i større grad end du måske er klar over. Hvorfor der er et stort behov for en sund kost.

Se på de enkelte ingredienser

Når det kommer til din bedste vens kost, uanset om det er til en kat eller en hund, så er det vigtigt at se på de enkelte ingredienser. Er foderet rigt på omega-3 og Omega-6 fedtsyrer og indeholder det samtlige essentielle aminosyrer? Det kan her anbefales at købe Kronch fuldfoder, som indeholder en større andel af lakseolie, som bidrager med gode egenskaber til foderet. Ydermere har proteiner en høj optagelighed og er meget letfordøjelig.