Hej bloggen! Vi skal i dag tale om online markedsføring her på Facebook. Vi er der nok allesammen, men hvordan laver man succesful markedsføring på platformen? Det er det, som jeg vil tale om i dag her på bloggen, så læs med og bliv klogere på emnet!

Denne virksomhed kan lave god markedsføring på Facebook

I dag skal vi som sagt tale om markedsføring på Facebook. Det er noget, som jeg har undersøgt meget, fordi jeg har en virksomhed selv, hvor jeg godt kunne bruge noget mere synlighed på de sociale medier. Jeg er super interesseret i, at markedsføre mig selv rigtigt på Facebook og Instagram. Facebook er jo en virkelig populær platform hvor størstedelen af befolkningen er, og de fleste kigger flere gange om dagen på Facebook. Det samme gælder Instagram, men her er målgruppen blog lidt yngre. Det skal da udnyttes, hvis mine potentielle kunder sidder lige der! Jeg sælger sko til kvinder og mænd på min hjemmeside. Jeg har faktisk ikke en fysisk butik, så de skal blot ind på min hjemmeside. Det er super vigtigt, at I har styr på jeres målgruppe samt hvordan I fanger dem. Jeg synes selv, at det går mega godt med markedsføring på Facebook, og derfor er det noget, som nu er en del af mit månedlige budget for butikken.

Skal du kontakte denne virksomhed

Hvis du, ligesom jeg, ser muligheden i sociale medier, så kan du kontakte dem via det link, som jeg har sat ind længere oppe. Jeg har virkelig overvejet, hvad jeg putter på Facebook som markedsføring, fordi det skal være iøjenfaldende og lækkert. Det skal samtidig være noget, som folk har lyst til at klikke på, og det synes jeg virkelig, at jeg har opnået. Grunden til at jeg siger, at jeg har opnået det er, at der er SÅ mange der klikker ind på min hjemmeside fra Facebook og Instagram, som derefter køber noget. Success!! Med dette firma, har jeg fået styr på, at markedsføre til min målgruppe, så jeg kan sætte alder, demografi, køn osv. helt rigtigt. Det er SÅ vigtigt, så man ikke bare smider penge ud af vinduet. Jeg lover dig, at dette firma er så dygtige til det her, så det er altså bare med at komme igang i dag.

Jeg håber virkelig, at denne blogpost har været noget, som du kunne bruge i dit firma. Du kan også læse meget mere om web lige her på bloggen.