Hej alle sammen! Så er det blevet efterår, og det er tid til at tænke på alle de firmaarrangementer, der skal holdes i den kommende tid. Teambuilding, julefrokost, jubilæum. You name it. I dag skal det handle om AWA, som holder mange forskellige firmaarrangementer årligt, så læs med og lær meget mere om dem.

Det er tid til et firmaarrangement

Hos AWA tror de på, at bløde værdier er afgørende for de hårde værdier. Det vil også sige, at velfungerende mennesker/kollegaer er udgangspunkt for gode resultater i et firma. Det er dog svært at have et godt forhold til sine kollegaer, hvis man aldrig har set hinanden udenfor arbejdet og oplevet hinanden i en anden setting. Fælles oplevelser giver bedre sammenhold, samarbejde og kommunikation i løbet af arbejdsugen. I sidste ende gør en AWA-oplevelse dit team mere effektivt. De er med fra start, hvor I planlægger jeres firmaarrangement til slut, arrangementet skal evalueres, så du trygt og sikkert kan forvente de bedste medarbejderaktiviteter på markedet. De har tilmed mange forskellige idéer til, hvad I kan bruge jeres firmadag på, hvor I kan holde jeres fest, hvilke teambuildinglege i kan lave osv. Læs med nedenunder, hvor jeg vil gå mere i detaljer med dette.

Teambuilding og andre aktiviteter med AWA

Der er mange forskellige slags firmaarrangement I kan arrangere med AWA. Der er teambuilding, som de har dedikeret en hel side til inde på deres hjemmeside. Her kan du læse omkring deres foredrag, samt aktiviteter som droneflyvning, beatboxing, at bygge en formel 1 sammen, city challenge, cocktailkursus og mange andre sjove ting. Det er alle aktiviteter, som vil bringe dine medarbejdere tættere på hinanden. De vil lære hinanden at kende på en ny måde, når de alle skal varetage nye opgaver i nye roller. Det er et firmaarrangement fuld af sjov og ballade, men også hvor man lærer en hel del om sine egne styrker og svagheder, samt de andres styrker og svagheder. Inde på deres hjemmeside kan du også læse om deres Top 10 liste, som er de mest populære events blandt deres kunder. Her er der igen mange forskellige aktiviteter at kigge på, så det bliver ihvertfald ikke kedeligt at holde firmaarrangement med AWA. Jeg håber at denne blogpost har været til hjælp, hvis I snart skal holde fest eller teambuilding for virksomheden.

Du kan også læse meget mere på bloggen, hvis du klikker lige her. Ha’ en dejlig dag alle sammen!