I Danmark er vi så privilegerede, at vi kan få gratis hjælp, når vi kommer til skade. Det gælder både behandlingen på sygehuset, men også transporten derhen. Alligevel kan det være en god idé at kende til de private alternativer som fx den liggende sygetransport. Den kan nemlig transportere dig i de tilfælde, hvor den offentlige sygesikring ikke dækker.

DK Ambulancetjeneste har fokus på tryghed

Vil du gerne være sikret tryg transport til sygehuset, hvis du kommer ud for en ulykke? Så skal du kende til DK Ambulancetjeneste. De udfører blandt andet opgaver for forsikringsselskaber eller står til rådighed ved store arrangementer, hvor der er brug for et ekstra sikkerhedsnet. De er med andre ord en privat virksomhed, der har specialiseret sig i at levere sikker transport i skrøbelige øjeblikke. Deres mål er at gøre en forskel for patienten og få ham eller hende til at føle sig tryg på vej mod hospitalet. Derfor er det også altid professionelle reddere, der kører transporten, så patienten kan få den rette omsorg og behandling undervejs.

Liggende sygetransport til ikke-akutte patienter

Det er vigtigt at være opmærksom på, at DK Ambulancetjeneste tilbyder forskellige services, heriblandt ambulancekørsel og transport med liggende sygetransport. Der er en væsentlig forskel på de to. Den liggende sygetransport kører nemlig kun patienter, der ikke har brug for medicinsk behandling med det samme. I modsætning til ambulancen har denne form for transport ikke udstyret til at yde behandling undervejs. Sygetransporten skal derfor snarere ses som et alternativ til de patienter, der godt kan vente med behandling, til de er kommet på hospitalet. Patienterne kan dog være sikker på at få samme støtte og tryghed som i en almindelig ambulance.

Den liggende sygetransport kører ikke kun til sygehuset

Nu kan det måske lyde som om, den liggende sygetransport er en form for ”mindre god ambulance”. Men sådan skal du ikke se det. Sygetransporten har nemlig også nogle fordele, som ambulancen ikke kan prale af. Fx har du også mulighed for at blive transporteret til dine aftaler hos en privatklinik, kiropraktoren eller lignende. Du kan endda blive hentet hjem fra din ferie i udlandet, hvis du skulle komme til skade i Europa. Den liggende sygetransport er altså ret fleksibel i forhold til ambulancen. Hvis du vil vide mere om, hvordan DK Ambulancetjeneste kan hjælpe dig, så kan du læse mere på hjemmesiden her.