Hej bloggen! Dejligt, at I kigger forbi. I dag skal det handle om huse, energiberegning og renovering her på bloggen – noget jeg elsker at tale om! Jeg håber, at I vil læse med i dag og lære en masse om dette emne. Læs med.

Energiberegning i dit nye hus

Skal du have en energiberegning af din bolig? Så er det godt, at du er kommet herind på bloggen i dag, hvor jeg vil tale om netop det. Det skal tilmed handle om en virksomhed, som kan hjælpe dig med at få disse beregninger lavet. Hvorfor får man dem lavet? Det skal jeg fortælle dig. Det er nemlig sådan, at disse beregninger skal udføres for at afdække en bygnings energibeholdning. Når man skal bygge nyt er det nemt at begå fejl. Og en af de fejl er som oftest, at man ikke får testet at huset er energivenligt. Det skal tilmed godkendes, så man SKAL faktisk have lavet den beregning, som jeg taler om i dag. Du kan virkelig undgå, at lave disse fejl, blot ved at læse min blogpost i dag. Så hvis du skal bygge om synes jeg klart, at du skal læse med nedenfor.

Denne virksomhed har hjulpet mig med tre projekter

Jeg arbejder med at bygge huse, og derfor ved jeg også utrolig meget om det. Det er ikke sådan at jeg selv bygger husene og det er heller ikke massebygning. Det er investeringer, som jeg bygger. Og jeg har skulle sætte mig ind i mange ting igennem årene. Blandt andet at få foretaget rigtige energiberegninger. Og da jeg opdagede den virksomhed, som jeg i dag vil tale om, blev det hele ret meget nemmere for mig. De kan hjælpe dig med at få styr på din energiberegning. Grunden til, at jeg skriver denne blogpost er, at jeg virkelig gerne vil hjælpe jer med at have en succes med at bygge nyt. Det er jo noget at en process i sig selv, så det der med at undgå så mange fejl som muligt er virkelig vigtigt for at få det bedste ud af det. Jeg har linket til dem længere oppe i denne blogpost, så I nemt kan finde deres kontaktinformation. Jeg håber, at der er nogle af jer, som allerede skriver en email i dag og tager kontakt, for jeg er super glad for at arbejde sammen med dem. Ha’ en rigtig dejlig dag alle sammen.

Læs mere om bolig her på bloggen.