Søger du efter erhvervslejemål Frederiksberg? Så læs med her. Hvis du står med en virksomhed og mangler lokaler til dit foretagende, så kan du leje dig ind i skønne omgivelser på Frederiksberg. Du får både by og natur ganske tæt på – ja faktisk lige uden for døren.

Erhvervslejemål Frederiksberg – hvordan?

Hvis du står og skal flytte din virksomhed eller ønsker at åbne den op i lokaler i attraktive omgivelser, så bør du kigger efter erhvervslejemål Frederiksberg. Det er selvfølgelig såfremt du ønsker din praksis placeret i Københavns området. Frederiksberg er nemlig særdeles attraktiv – ikke kun for Frederiksbergborgere, men også får alle andre Københavnere og folk som kommer længere væk fra. Måske ønsker du at have et kontor som er centralt placeret. På Frederiksberg får du både en del af det mere urbane Københavner liv, men du får også rolige og naturskønne omgivelser i form af Frederiksberg have og Zoologisk have ikke mindst.

Der er gode transport muligheder med både s-tog og bus, så dine klienter vil altid nemt kunne komme til dig. Bor du selv eller dine klienter på Frederiksberg eller i København, så er det oftest lige så belejligt at cykle som at køre bil eller bruge den offentlige transport. Med erhvervslejemål Frederiksberg kan du altså få dig et sted som ligger belejligt for både dig selv, dine medarbejdere og dine klienter. Diakonissestiftelsen har en række lejemål, som de udlejer til erhverv. De huser både konference- og mødelokaler, kantine og modtagelse samt print, kopi og internetservice. Lokaler på alt fra 10 til 1500 kvm.

Skal din virksomhed i nye lokaler?

Drømmer du om at rykke din virksomhed i lækre nye lokaler? Eller måske du lige har startet eget business op og leder efter et sted til kontor og showroom? Diakonissestiftelsen har i forvejen flere klinikker, lægecentre, psykolog praksiser og lignende indlogeret i flere af deres lokale. Så hvis du selv drømmer om at blive en del af et sådan fællesskab, er deres lokaler et godt sted at starte.

Ræk ud til dem og forhør dig om mulighederne for at blive en del af et fællesskab med andre virksomheder, eller hvis du ønsker lokaler helt for dig selv og din virksomhed. Der er mange forskellige at vælge imellem og mulighederne er attraktive. Hvis du leder efter erhvervslejemål Frederiksberg, så er deres ejendomme altså ganske ideelle til formålet. Hvis din praksis f.eks. er ny i byen, så er det at være en del af et fællesskab nemlig en meget fordelagtig ting.