Er du træt af det ekstra fedt på din hals og kæbelinje? Træt af dobbelthager på alle selfies? Så er du ikke alene. Mange har nemlig overskydende fedt på halsen. Dobbelthagen kan dog afhjælpes med en fedtsugning på din hals. Dette er imidlertid noget, du bør tænke grundigt over og overveje nøje. Dels koster det mange penge, og dels bør man altid undersøge og vurdere de risici, som er forbundet med en kosmetisk operation. Det er netop, hvad dette blogindlæg skal handle om.

Hvorfor taber jeg mig ikke på halsen?

Når man har lidt for meget fedt på kroppen, er sund kost og motion ofte den bedste vej til en slankere figur. Det er imidlertid meget forskelligt, hvor man tager på henne, og nogle steder kan det være rigtig svært at komme af med det overskydende fedt. Sagen er, at antallet og placeringen af fedtceller kan variere meget fra person til person. Derfor kan du og dine venner se meget forskellige ud og have forskellige ”problematiske områder”, hvor fedtet sætter sig. Dette fastlægges allerede i puberteten.

Fedtsugning på din hals er en mulighed

En fedtsugning på halsen foregår typisk i lokalbedøvelse i kombination med smertestillende medicin. Der lægges et lille snit under hagen og ved hvert øre, hvorigennem en kanyle kan fjerne de overskydende fedtceller. Dermed bliver kæben mere markeret, og du vil få et slankere udtryk. Sårene bliver lukket med få sting, der fjernes efter en uges tid. Efter indgrebet kan du opleve let hævelse og blå mærker, der dog aftager inden for omkring 10 dage.

Hvilke komplikationer kan der være?

Det er vigtigt at gå til en autoriseret specialist, når du får foretaget en kosmetisk operation såsom en fedtsugning på din hals. Det mindsker nemlig risikoen for komplikationer, når indgrebet foretages af en professionel kirurg under sterile forhold. I sjældne tilfælde kan der dog alligevel forekomme komplikationer i form af betændelse og blodansamlinger. Skulle dette ske, kan det dog behandles med henholdsvis antibiotika og is.

Tag en snak med Bonnie Erichsen

Vil du være sikker på, at en fedtsugning på din hals er den rigtig løsning for dig? Så bør du kontakte Bonnie Erichsen, der er speciallæge i plastikkirurgi. Hun kan fortælle nærmere om indgrebet og forklare helt specifikt, hvad hun kan gøre for dig. Hun er tilknyttet Privathospitalet Danmark i Charlottenlund, men du kan også kontakte hende direkte via formularen på hendes hjemmeside.

Har din virksomhed brug for en frokostordning? Så tjek dette blogindlæg ud.