Vi kender det alle. Før vi ved af det er lokkerne blevet for lange og håret trænger til at blive klippet. Som kvinde er det vigtigt med en man kan stole på gør et godt stykke arbejde, og som mand skal man helst bare kunne få en frisørtid nu her. Det er måske groft skåret, men det er ofte det jeg oplever i min omgangskreds. Jeg vil i dette blog-indlæg gerne sætte fokus på en frisør i Herlev, som lever op til begge kriterier, nemlig Copenhagen Beauty Center i Herlev.

 

Copenhagen Beauty Center – din frisør i Herlev

Hos Copenhagen Beauty Center i Herlev gøres der en dyd ud at tilbyde et bredt udvalg af frisørydelser. Der er bl.a. både mulighed for påsætning af hair extensions, klipning til herre og damer, samt farvning. Med andre ord får du hele herligheden et sted, og så er det udført af uddannede frisører. Jeg har selv benyttet mig af Copenhagen Beauty Center og har indtil nu ikke fundet en frisør i Herlev som kan måle sig med dem. En frisør bør være troværdig og lyttende, da man jo lægger en stor del af sit udseende i deres hænder. Derfor er jeg altid særligt opmærksom på at gå til en frisør jeg kender, og Copenhagen Beauty Center bliver fremover min faste frisør.

 

Styr på frisørprodukter

Copenhagen Beauty Center er endvidere blevet min yndlingsfrisør, da de altid er godt opdateret på de nyeste trends og produkter inden for frisør-verdenen. Deres dygtige frisører er gode til at vejlede deres kunder professionelt og er således ofte på kurser, der giver erfaring og træning i at udnytte frisørprodukterne korrekt. Deres produkter er nøje udvalgte, og de har brugt en del år på at finde frem til netop de frisør produkter, som de synes understøtter vores center. Hoved fokus er, at man som kunde, får et sundt og velplejet hår.