Det kan være hårdt at komme i gang på arbejdet efter en alt for dejlig sommerferie. Men virksomhedens maskineri skal jo i gang igen, og så er en lækker frokostordning i København den perfekte motivation. I dette blogindlæg har jeg fundet en af de mest fleksible og velsmagende frokostordninger i København. Læs med her og se, hvordan den også kan blive en del af din arbejdsdag.

Få masser af energi til dagens arbejde

Forhåbentlig synes du, at det er sjovt at gå på arbejde – i hvert fald det meste af tiden. Motivation er vigtigt, men det kan nogle gange være svært at finde den. Under alle omstændigheder kan arbejdsglæde alene ikke holde én kørende en hel dag. Der må mad til. Med en frisk og lækker frokostordning slipper medarbejderne for halvhjertede madpakker lavet på vej ud ad døren. De kan i stedet glæde sig til en varieret og velsmagende buffet lavet af professionelle kokke.

Nordic Catering leverer kvalitet

Hos Nordic Catering kommer deres frokostordning altid til tiden. Den er lavet af de bedste råvarer, så både smag og energiindhold er i top. Glem alt om de tørre rugbrødsmadder. Her får du friskbagt brød med pålæg, forskellige salater og en varm ret hver eneste dag. Der er ingen fare for, at medarbejderne går sultne fra bordet eller sukkerkolde i løbet af dagen. Med Nordic Caterings frokostordning i København får alle nemlig energi til at klare resten af arbejdsdagen med højt humør og stor effektivitet.

Spis med god samvittighed, og bekæmp madspild

Klimaet er vigtigere end nogensinde, det har du sikkert bemærket. Vi må alle gøre, hvad vi kan for at tænke og handle bæredygtigt, så vi kan bekæmpe den negative udvikling. Det gælder også, når det kommer til valg af frokostordning. Nordic Catering er bevidst om klimaforandringerne, og de arbejder hårdt for at bekæmpe madspild og begrænse CO2-forbruget. Derfor har din virksomhed mulighed for at vælge en kødfri dag om ugen. Kødproduktionen udleder nemlig rigtig meget CO2, og en vegetardag kan derfor begrænse dette.

Smag på Nordic Caterings frokostordning i København

For at du selv kan opleve kvaliteten af maden, tilbyder Nordic Catering en prøveuge til alle nye kunder. Det er den perfekte mulighed for at se, om deres frokost smager jer, og så er det helt uforpligtende. Du kan læse mere om, hvordan du bestiller prøveugen på deres hjemmeside.