Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en super god frokostordning i København. Det er fra Nordic Catering, som har en dejlig varierende menu. Der er både sunde retter, klassiske retter, og snacks og desserter at få hos dem. Læs med i dag og lær meget mere om deres catering service. 

Lækker frokostordning i København med Nordic Catering

Nordic Catering har én stor passion: De vil levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag, uden undtagelser. Deres frokostbuffet er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost. Der skal være energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere, så det er vigtigt for dem, at deres menu er varieret og at der er noget for alle. De ved, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver og udfordringer. De har ting på menuen, som er sunde og ting som er mere klassiske, hvis man har brug for en solid gang mad. Derudover er der mulighed for at få forskelligt slags brød, man kan få desserter, som enten kan leveres hver dag eller hvis man bare ønsker dagens kage for eksempel om torsdagen. Og derudover kan man få gode snack-muligheder, som holder dine medarbejdere igang i løbet af dagen.

Nordic Catering tilpasser prisen til jeres behov

Det er super vigtigt for Nordic Catering, at deres frokostordning er sammensat, så den passer til alle mulige forskellige kunder i København. De går op i den enkelte kundes konkrete behov. Det betyder både på sammensætning og på frokostordningens pris. Nordic Caterings vigtigste mission er at ramme dine og dine kollegaers generelle ønsker til jeres frokost – eksempelvis hvilke retter på den daglige menu I er mest glade for. Hvis der er allergier, så imødekommer de selvfølgelig også dette. Derudover har de et team af kokke er specialister i blandt andet at tilberede vegetar- og veganerretter, som de er super stolte af, er et stort hit i deres frokosttilbud. Hvis du er interesseret i deres frokostordning i København, så kan du kontakte dem via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Derinde kan du også læse mere om deres menu, samt hvad de har af erfaring med andre kunder.

Du kan også læse meget mere om mad på bloggen lige her.