Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om gamer bærbar, som er noget, som man har brug for, hvis man spiller meget på sin bærbar. Det er vigtigt, at der er nok plads på computeren, så den ikke bliver langsom. Læs med!

Er du gamer så læs med i dagens blogpost

Jeg vil tale om computere i dag her på bloggen. Mere specifikt, så vil jeg tale om gamer bærbar samt omkring, hvordan man finder den bedste til sit behov til sit spil. Hvilket udstyr skal du have fat i, når du er gamer? Det er et stort spørgsmål, som er svært at få svar på ved mindre man spørger de helt rigtige mennesker. Der er ikke mange, som ved noget om det helt præcist. Det er ikke sådan, at man bare kan gå ned i Fona og spørge omkring en gamer bærbar. Grunden til, at jeg siger dette er, at der er mange gamere, som ikke behøver lige så meget plads, som du måske gør til dine spil. Det kommer helt an på, hvad man spiller. Er det counterstrike tager det en slags plads, men hvis det er noget helt andet, så kan det fylde mere eller mindre. Du kan spørge dig selv omkring hvor meget du skal bruge den og hvor meget den skal kunne.

Jeg er glad for, at du er kommet forbi

Grunden til, at jeg er så glad for at tale om dette emne er, at jeg selv er gamer og har været det i mange år. Jeg ved derfor også en hel del om gamer bærbar som holder, og om dem som ikke gør. Jeg har nemlig desværre selv haft et par stykke (ja, desværre ikke kun en), som er crashet fordi jeg havde for tunge spil på den. Jeg har for nyligt købt en ny gamer bærbar og jeg ved virkelig, hvad man skal kigge efter, når man køber ny gamer bærbar her i DK. Der er jo mange forskellige lande med mange forskellige regler og brands. Men jeg kender rimelig meget til dem her i landet. Det er ret vigtigt, at man husker, at der skal være plads til opdateringer, grafik osv. Spillet skal ikke gå langsomt, for så kan det være, at man taber. Det duer heller ikke, at det tager en krig om at åbne, for så kommer man jo aldrig igang.

Du kan læse mere lige her.