hej alle sammen! I dag skal vi tale om potensproblemer her på bloggen. Det er lidt et tabu, men det er netop derfor, at vi bør tale mere om det. Det skal forstås af alle som oplever dette, at det er helt almindeligt, og at de ikke er alene. Læs med! 

Potensproblemer er helt almindelige

har du oplevet potensproblemer – læs mere her? Det kan være, at du får udløsning hurtigere end du ønsker? Eller måske kan det være at du ikke kan få rejsning? Disse er to på to forskellige sider af skalaen, men begge problemer, som mange mænd oplever, når de kommer lidt op i alderen. Kunne du godt tænke dig, at holde længere i sengen eller få tips til at kunne få rejsning igen? Så er det rigtig godt, at du er kommet her forbi i dag. Jeg vil nemlig tale om tips til, hvordan du kan få det bedre på dette område. Det kan age hårdt på selvtilliden, og måske gå ud over dit forhold på den lange bane. Så læs med i dag og lær meget mere. Husk, at du ikke er den eneste, som oplever potensproblemer. Jeg vil rigtig gerne høre fra dig nede i kommentarfeltet, hvis du har oplevet dette. Du kan selvfølgelig bare skrive anonymt, hvis du helst vil dette.

Tips og tricks til dig med problemer i sengen

Det er ikke sjovt at opleve potensproblemer, og derfor tænkte jeg også, at jeg ville give dig lidt tips og tricks her på bloggen i dag. Først og fremmest er det en god ide at holde dagbog over dine dage. På den måde kan du se, om der er forskel på dit problem. Om det er mere eller mindre hele tiden, eller om der er pauser imellem. Du kan også kigge på, om du er begyndt at tage nyt medicin og derefter har oplevet potensproblemer? Hvis ja, så kan du tale med din læge om dette. Det kan være at din læge kan finde en anden type medicin, som ikke giver dig disse problemer. Noget andet du kan prøve, er at få udløsning sjældnere. Sex behøver ikke kun handle om oudløsning og det kan hjælpe dig og måske også din partner med et sjovt sexliv. I kan prøve ting, som I ikke har prøvet før og bare eksperimentere med det. Hav det sjovt. Dette kan også hjælpe dig enormt meget, fordi du ikke skal præstere.

Læs mere her.