Døjer du med smerter i bevægeapparatet? Så kan en kiropraktor på Østerbro hjælpe dig. Klinikken Kiropraxis hjælper både patienter med akutte og kroniske smerter. De har også erfaring med at behandle sportsskader og behandler desuden både børn og voksne. Med andre ord kan du roligt henvende dig til Kiropraxis, når kroppen brokker sig. De kan nemlig deres håndværk og arbejder for at give dig den bedst mulige behandling.

Hvem er Kiropraxis?

Klinikken Kiropraxis har eksisteret siden år 2000 og har altid bestræbt sig på at kunne udbyde den bedste behandling til hver enkelt patient. De har derfor altid tilbudt flere forskellige behandlingsformer, fordi de mener, at tværfaglighed øger kvaliteten og muligheden for hurtig og effektiv behandling. Ifølge Kiropraxis skal man i højere grad være opmærksom på, at kroppen er en helhed, hvor alle dele hænger sammen. Tværfaglighed er derfor nødvendigt, hvis man vil nå til bunds i problemet. Desuden er alle mennesker forskellige. Derfor er det ikke altid, at to patienter har gavn af samme behandling. Ved at have flere forskellige behandlere til rådighed i klinikken, kan Kiropraxis imødekomme mange forskellige behov hos mange forskellige patienter.

Kiropraktor på Østerbro tilbyder mange forskellige behandlinger

Når vi oplever smerte, er det et signal fra kroppen om, at der er noget, der ikke fungerer optimalt. Kroppen er med andre ord ude af balance, og det skaber gener i form af smerte. Når det sker, er det overordnede mål derfor at genskabe balance i kroppen, så vi kan få det godt igen. Som du nok har fået fornemmelse af, er Kiropraxis en kiropraktor på Østerbro, der kan lidt af hvert. De tilbyder flere former for terapi og behandling, som kan hjælpe kroppen med at genvinde sin naturlige funktionalitet. Foruden kiropraktik tilbyder Kiropraxis også funktionel træning, akupunktur, kraniosakral terapi, kinesiologi og massage.

Kiropraktik – ikke kun for voksne

Det er ikke kun voksne, hvis kroppe kan komme ud af balance. Også børn og unge – ja selv små babyer kan have gavn af et besøg hos en kiropraktor på Østerbro. Hvis dit barn udviser mærkelige bevægelser eller udviser ubehag ved bevægelse, kan det være et tegn på ubalance i kroppen, som kan afhjælpes med kiropraktik. Som forælder er det aldrig sjovt at se sit barn have det dårligt. Hos Kiropraxis kan både du og barnet dog være ganske rolige. Deres behandlere er nemlig vant til at behandle børn.

Har du lyst til at vide mere om Kiropraxis’ kiropraktor på Østerbro? Så læs mere på deres hjemmeside!