Hej alle sammen! I dag skal det handle om Firmaarrangement københavn med AWA. Jeg vil fortælle om, hvem AWA er, samt hvordan I kan holde det fedeste firmaarrangement sammen med dem. Så læs med herinde på bloggen, og hør mere omkring forskellige events, muligheder for lokaler, mad osv. 

Et firmaarrangement i København lige i jeres ånd

Når I kontakter AWA for at holde jeres firmaarrangement i København, så er det vigtigste for dem, at jeres ønsker bliver mødt. Inde på AWA’s hjemmeside, fortælle de, at de tror på, at bløde værdier er afgørende for de hårde værdier. Det vil altså sige, at de tror på velfungerende personale og god kommunikation i firmaet, så hverdagen kan kører godt og at medarbejderne sammen, kan skabe gode resultater. Og hvad er bedre til at give fælles sammenhold end gode oplevelser? Fælles oplevelser giver bedre sammenhold, bedre samarbejde og bedre kommunikation. Det vil altså sige, at AWA’s firmaarrangementer i sidste ende, gør dit team mere effektivt. AWA er med fra start til slut i hele arrangementet, så du trygt og sikkert kan forvente de bedste medarbejderaktiviteter på markedet. Læs med nedenunder, hvor jeg vil fortælle mere om, hvilke events man kan lave sammen med dem.

Hvilke events kører AWA?

AWA’s firmaarrangement i København kan være alt fra traditionel teambuilding eller et foredrag fra en coach, som er to meget populære ting. Men det kan også være mere moderne teambuilding som madlavning, vinsmagning, at bygge en Formel 1 bil, at indspille en sang sammen, at lære at flyve drone eller andre sjove aktiviteter. På de fleste af disse firmaarrangementer bliver man delt ind i hold, som så dyster mod hinanden. Dette skaber både konkurrence, men også sammenhold, fordi man skal arbejde sammen med sine kollegaer om at vinde. Alle bliver sat på en prøve, som de normalt ikke skal løse i hverdagen. Alles roller er ligeværdige, hvilket også skaber ny dynamik i en gruppe, som ellers er vandt til at chefen bestemmer, og alle andre har deres titler. Der har været mange gode resultater med AWA’s firmaarrangementer i København. De har både planlagt firmaarrangementer for små såvel som store firmaer, så de har masser af erfaring. Det er altså lige meget hvilken størrelse din virksomhed har, så kan I sagtens ringe til AWA og få deres hjælp til at planlægge jeres næste (eller måske første) firmaarrangement.

Du kan også læse meget mere på bloggen her.