Hej alle sammen! I dag skal det handle om lokaler til din firmafest i København med alle dine kollegaer. Det skal handle om Marketenderiets lokaler i Valby, som er super fede. Og så ligger de virkelig godt i forhold til motorvejen, centrum af København samt Valby Station. Læs med og lær mere.

De bedste lokaler til din firmafest i København

Skal I holde fest? Det er lige meget om det er sommerfest, julefrokost, jubilæum, måske en firmadag, eller måske skal I fejre, at I har fået en ny stor kunde… Hvad end grunden er, så skal I klart kigge på Marketenderiets lokaler til firmafest i København. De har de flotteste store lokale med plads til 700 mennesker, så det er bare med at fylde på gæstelisten. Det store lokale hos Marketenderiet ligger i nogle gamle, historiske bygninger, men er i dag blevet moderniseret sammen med meget af den del af Valby. Derfor er lokalet helt nyrenoveret indeni. Det skaber en super fed ramme med kontrasten af det gamle og nye. Marketenderiet har også skabt muligheden for at inddele rummet i flere små rum, hvis man for eksempel ønsker, at der skal være små møder i løbet af dagen, eller at man skal bruge nogle rum væk fra festen til noget andet.

Har I brug for overnatning?

Hvis jeres gæster gerne vil overnatte efter den sjove fest, så er der masser af muligheder tæt på disse lokaler til firmafest i København. Bare inden for en radius af 5 km. er der et hav af hoteller i forskellige prisklasser. Hvis du skal sove lidt længere væk, eller bare skal hjem efter fest, så kommer du let frem og tilbage med togforbindelsen fra Valby Station, der ligger under 1 km. fra Marketenderiet. Du kan selvfølgelig også få taxa fra Marketenderiet, og hvis du ikke har drukket for meget, så er der også mulighed for at køre. Der er nemlig masser af parkeringsmuligheder rundt om disse lokaler, og så ligger stedet tæt på motorvejen. Nemmere bliver det ikke. Marketenderiets personale hjælper også gerne med at finde overnatningsmuligheder, hvis I gerne vil have hjælp til dette. Noget andet, du kan få hjælp til fra Marketenderiets personale, er maden. De har et hold af kokke og tjenere, som kan sammensætte en menu, som er helt perfekt for jer. I skal bare give udtryk for jeres ønsker, så vil de gøre deres bedste for at imødekomme dette.

Læs mere her.