Hej bloggen! Så skal det handle om Ejendomsservice i København, nærmere bestemt Ren Agenternes service, som er den bedste i branchen. RengøringsAgenterne håndterer meget mere end blot rengøring med deres omfattende ejendomsservice, som emmer af kvalitet og erfaring. Du kan læse med på bloggen i dag, hvor jeg vil fortælle lidt mere om, hvad de kan gøre for dig.

Ren Agenternes ejendomsservice i hele København

Når du bestiller ejendomsservice i København hos et firma som Ren Agenterne, så knytter de et fast team af engagerede og professionelle viceværter til netop din ejendom. Dette gør, at det samme hold konstant kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver ved jeres bygning, og I skal dermed ikke lære nye ansigter at kende hele tiden. Ren Agenternes viceværter er faste, fordi det er deres erfaring, at det giver det bedste samarbejde og den bedste dialog med beboerne. Man kender hinanden, der er ikke nogen som skal sættes ind i rutinerne eller hvor tingene står, og alle kender det arbejde, som der skal udføres på netop jeres bolig. Ren Agenternes viceværter har en bred erfaring, når det kommer til både udendørs og indendørs ejendomsservice og viceværtsservice, og derfor kan I trygt hyre dem til at gøre arbejdet for jer. De kan varetage opgaver som døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, snerydning, saltning m.m.

Trappevask m.m.

Ønsker I endnu mere ud af jeres ejendomsservice i København, så kan I hos Ren Agenterne også tilkøbe trappevask. Trapperne i opgangene i et almindeligt boligområde bliver hurtigt beskidte og tilsmudsede, fordi beboerne går op og ned af dem dag ud og dag ind. Der er derfor jord, mudder, spildte ting og bakterier på trapperne, som hurtigt bliver mange. I vintermånederne hiver man endda også sne og salt med ind. Ren Agenterne kan stå for jeres trappevask, og ser endda trappevask som en af deres spidskompetencer. De har et bestemt team, som står for dette og har gjort sig til eksperter på dette område. De har mange års erfaring, og har derfor udviklet teknikker og arbejdsgange, der sikrer de bedste resultater og flotteste trapper. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig!

Du kan også læse mere på bloggen lige her.