Hej alle sammen! Det er værd at læse med i dag her på bloggen. Jeg vil tale om noget så spændende som social og sundhedsuddannelse, som er virkelig god i min øjne. Jeg har selv gået der, så læs med i dag. 

Social og sundhedsuddannelse: hvad er det for en uddannelse

Det er vigtigt, at man går på en uddannelse, som man er glad for. Jeg skiftede faktisk fra min første, da jeg ikke fandt den interessant nok og jeg ikke tænkte, at den ville lede mig frem til det, som jeg ønskede at arbejde med. Jeg startede nok på den fordi jeg ikke heeelt vidste, hvad jeg gerne ville. Men det fandt jeg hurtigt ud af; jeg ville arbejde med mennesker. Jeg ville gøre en forskel. Jeg synes det er vildt fedt, at I i dag er kommet her forbi bloggen. Vi skal tale om, hvordan denne Social og sundhedsuddannelse er skruet sammen. Jeg har nemlig gået her og netop afsluttet min Social og sundhedsuddannelse, og jeg har bare været så glad for forløbet. Hvad får man ud af at gå på denne uddannelse, tænker du måske. Dette er en uddannelse, for dig der vil gøre en forskel for andre ligesom jeg ønsker. Denne uddannelse har givet mig muligheden for at møde en masse forskellige mennekser og værktøjet til at møde dem, hvor de er. Læs med nedenfor.

Hvad arbejder man med?

Der er selvfølgelig mange forskellige jobs derude, men jeg vil gerne arbejde med ældre mennesker, som har en eller anden sygdom og derfor har brug for daglig assistance. Det kan være medicinsk hjælp eller trivselshjælp. Social og sundhedsuddannelsen klæder dig på til at kunne håndtere dette. Det er meget vigtigt, at du har en helt speciel karakter, hvis du tager denne kompetencegivende Social og sundhedsuddannelse. Det er vigtigt, fordi du kan komme til at arbejde med nogle mennesker, som ikke har det så godt. Jeg har efter min uddannelse været ude ved nogle ret udsatte ældre mennesker. Nogle gange bare for at tale med dem, andre gange for at hjælpe med diverse. Hvis du er glad for sociale situationer og søde medstuderende, som du gerne vil tæt på, så er dette en genial uddannelse for dig. Jeg har som sagt været lykkelig for at tage den og har fået mange gode venner ud af det. Jeg håber, at du vil læse mere om den. 

Læs mere om uddannelsen under erhverv her på bloggen.