Jeg har en ejendom i Herlev med 18 lejligheder. Det betyder 3 opgange, som skal rengøres og vedligeholdes. Derfor har jeg også hyret et firma til trappevask København. De er nemlig specialiseret i rengøring, og kører ud i Københavnsområdet. På den måde sikrer jeg at min ejendom holdes ren og pæn, uden jeg decideret behøver have en person eller et team ansat til det.

Trappevask København kan betale sig

For mig kan det bedst betale sig at hyre et eksternt firma til at stå for trappevask København og andre vedligholdelse opgaver. Der er nogle ting jeg selv kan ordne ved ejendommen, men jeg står efterhånden primært for det administrative. Man kan sige at mit firma er relativt lille. Derfor er det for mig også en bedre investering at hyre eksterne firmaer end at have et team af fuldtidsansatte. Det bliver bare for stor en omkostning for mig som selvstændig. Rengøringsfirmaet kommer gerne fast to dage om ugen og foretager trappevask København. I perioder med sjap og sne, kommer de hver dag.

Det er den aftale vi har fået på plads. Det er rart ikke at skulle tænke på selv at skulle gøre det, hvis jeg f.eks. ikke er i nærheden eller er optaget af noget andet. Der er det også virkelig rart at vide at jeg kan fp dem til at salte eller skovle sne. I mange tilfælde står jeg selv for det, men der er bare situationer hvor det ikke er muligt, og så kommer rengørings firmaet heldigvis ud og gør det. Det er selvfølgelig en omkostning, for de arbejder jo ikke gratis, men jeg må sige at pengene er givet godt ud, når de altid kommer med så kort varsel. Og så gør de deres arbejde ordentligt!

Tilfredse lejere er alfa og omega

Det er vigtigt for mig at mine lejere er tilfredse. Det er trods alt dem jeg lever af. Derfor sørger jeg også for at der altid kommer nogen ud, hvis der er brug for hjælp i ejendommen. Det kan være mindre ting som en tilstoppet kloak eller en køkkenlåge som er gået i stykker, men ved de mere akutte tilfælde er det især vigtigt at noget er hurtigt ude. Som ejendoms administrator er jeg selvfølgelig heller ikke interesseret i f.eks. vandskade eller anden skade på min ejendom forårsaget af ikke at være ude i tide. Derfor er det også betryggende at vide at jeg altid kan ringe efter det samme firma i sådanne tilfælde. Det er bare ikke altid jeg selv har muligheden for at komme ud, så hvad enten det drejer som om trappevask København eller andre opgaver, så kan jeg regne med dem.