Hej alle sammen! I dag skal vi tale mere om et dygtigt webbureau, samt hvad de kan gøre for dig og din virksomhed. Har du brug for en ny hjemmeside? Skal du måske have skabt en helt ny visuel identitet? Så skal du læse med her på bloggen i dag.

Webbureau kan skabe din visuelle identitet online

Er det tid til at tænke på ny website og andet digital marketing for dig og din virksomhed? Jeg mener, det er jo et nyt år, et nyt årti. 2020. Hvorfor ikke gøre det nu? I dag skal vi tale om et webbureau, som kan hjælpe dig med netop dette.  De udvikler professionelle hjemmesider i WordPress, som det mest udbredste CSR program på markedet. Det er super nemt at arbejde i for dig bagefter, hvis du skal tilføje elementer eller rette til i noget. De arbejder derudover med webshops i Woocommerce, som er en anden platform, som er super god og nem at arbejde i. De arbejder tilmed til fair priser, så du, som kunde, ikke føler dig ruineret. Orange er del af en større dansk webbureaugruppe, og der har de et hav af medarbejdere med god erfaring og har tilmed et af Danmarks bedste udviklerteams til WordPress og Woocommerce.

Dedikeret team af webdesignere og projektledere til din opgave

Når du hyrer dette webbureau til din opgave, får du et dedikeret team af webdesignere og projektledere til din opgave. De har blandt andet stået for Ritzaus hjemmeside, som jo er en meget velkendt virksomhed i Danmark. Dette er noget af et kvalitetsstempel. Deres hjemmeside hostes hos Orango. De har mange lynhurtige servere med daglig backup og løbende udvikling af sidens funktioner. På denne måde kan du være sikker på, altid at få support, når du har brug for det. Ud over Ritzau, har de også udviklet Danske Maritime’s hjemmeside, som er lavet i WordPress. Denne hjemmeside er også en, som de løbende udvikler og supporterer i et tæt samarbejde med virksomheden Danske Maritime. De tilbyder et hostingcenter (som de kalder det) med overvågning 24/7, så de altid kan se, om der er noget galt. På den måde bør du ikke komme ud for, at din  hjemmeside ikke virker eller går ned. Hvis du har lyst, kan du læse meget mere inde på deres hjemmeside, hvor de viser alle deres kunder. Jeg håber, at det har været hjælpsomt.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.