Hej alle sammen. Så skal det handle om noget lidt indviklet. Det skal nemlig handle om advokat lejeret med Nilsson-Børresen. Jeg skal tale lidt om, hvad han kan hjælpe dig med, hvad lejeret omfatter, samt hvorfor netop denne advokat er så dygtig til sit arbejde. Læs med og lær meget mere.

Advokat lejeret: hvad er lejeret?

Lejeret kan som udgangspunkt opdeles i to grupper, boliglejeret og erhvervslejeret. Nilsson-Børresen er advokat i lejeret og har vi stor erfaring med-, og beskæftiger os med, begge områder inden for lejeret. Hvad kan lejeret så bestå af? Lejeret er både udlejers rettigheder i forbindelse med lejers misligholdelse, som for eksempel kan være manglende betaling af leje, ødelæggelse af det lejede, eller måske manglende vedligeholdelse af det lejede. Men lejeret er omvendt også lejers rettigheder ved udlejers manglende varsling af lejeforhøjelser, ubegrundede opsigelser, tidsbegrænsede lejemål, eller måske istandsættelsesforpligtelsen i forbindelse med afleveringen af det lejede. Der er rigtig mange forhold omkring lejeret som skal overholdes fra begge sider, så hvis nogle af disse ikke bliver levet op til enten fra lejers eller udlejers side, så kan den anden part gå til en advokat som Nilsson-Børresen. Han har mange års erfaring indenfor boliglejeret og erhvervslejeret, så du kan sagtens gå til ham med dit problem.

Hvem er Nilsson-Børresen?

Advokatfirmaet Nilsson-Børresen blev stiftet i 2016 af advokat Rasmus Nilsson-Børresen. Advokat Rasmus Nilsson-Børresen har som sagt stor procedureerfaring indenfor byret og landsret, men har også noget andet, som er super vigtigt for dig som klient. Han forstår hvor vigtigt det er, at klienten forstår, hvad der foregår. Derfor har han også igennem årene haft stor held med at klienten rent faktisk forstår hvad han siger, selv når sagen procederes for Landsretten. Advokat Rasmus Nilsson-Børresen bruger et sprog som er nede på jorden, og hvor helt almindelige mennesker også kan følge med i både papirer og i retten, hvis man skal have sin sag herind. Denne advokat i lejeret er uddannet jurist fra Københavns Universitet tilbage i 2002, og han har således mange års erfaring med juridisk rådgivning. I 2009, da han stiftede sit advokatfirma, blev han også medlem af Danske Insolvensadvokater. Det betyder, at han i en årrække har beskæftiget sig med insolvensretlige problemstillinger, herunder omstødelsessager og konkursboer. Der er ikke noget, som han ikke kan hjælpe dig med indenfor lejeret, og derfor vil jeg også stærkt anbefale at kontakte ham omkring din situation.

Læs også meget mere på bloggen lige her.