Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale lidt om Fødevarehygiejne kursus. Det skal handle om først og fremmest hvad det er for et kursus, hvor lang tid det tager, samt hvorfor man bør tage et sådant kursus i sin virksomhed. Læs med i dag her på bloggen og lær mere.

Fødevarehygiejne kursus kan hjælpe din virksomhed med at lære

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om Fødevarehygiejne kursus. Hvad er det, hvordan foregår det, hvor lang tid tager det? Vi skal tale om alle de praktiske ting. Men vi skal også tale om, hvorfor det er et helt vildt godt kursus at tage for alle virksomheder, som på en eller anden måde arbejder med mad. I Danmark er der de seneste år kommet et øget fokus på uddannelse af personale og virksomhedernes ansvar i forbindelse med fødevarehygiejne. Der er brug for viden om, hvordan virksomheder kan arbejde med mad og hygiejne, så der ikke opstår bakterier eller andet grimt. Der skal ske dokumentation af dette, og det er derfor vigtigt, at virksomhederne ved præcis hvordan de skal gøre dette. Det kan de få hjælp til at lære med det fødevarehygiejne kursus, som jeg taler om her på bloggen i dag. 

Alt det praktiske

Når vi så taler om dette fødevarehygiejne kursus, så tænker du nok på alle de praktiske spørgsmål som hvordan foregår det, hvor lang tid tager det, hvor mange medarbejdere kan være på et hold osv. Det skal jeg gøre mit bedste for at svare dig på nu. Det tager omkring tre timer at deltage i et kursus i din virksomhed. Kurset vil tage udgangspunkt i praktisk erfaring, og der anvendes billeder til at illustrere pointer, så dine medarbejdere hurtigt og nemt kan lære, hvad de skal. Der lægges også vægt på en god dialog imellem dine medarbejdere og kursusholderen, og dette er noget, som de går meget op i at skabe fra start til slut. På et kursus kan der være op til femten medarbejdere, så hvis I er flere kan det enten foregå over flere dage eller i kan tage kurset efter hinanden. Det er helt op til jer og hvordan I gerne vil tage dette fødevarehygiejne kursus. Det er et super fedt kursus, hvor man er sikker på at gå derfra med masser af ny og brugbar viden til sit fremtidige arbejde. 

Læs også mere om mad lige her.