Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et mega sejt webbureau, som hedder Standoutmedia. De kalder sig selv Danmarks flinkeste webbureau og arbejder indenfor webdesign, programmering og online marketing. Læs med i dag på bloggen, hvor vi skal tale meget mere om, hvad Standoutmedia kan hjælpe dig og din virksomhed med. 

Har du brug for et webbureau, som kan hjælpe dig med WordPress?

Hvis du har brug for hjælp til WordPress, så kan Standoutmedia webbureau helt sikker hjælpe dig. De har mange års erfaring i at designe og udvikle professionelle hjemmesider, samt webshops, i WordPress & Woocommerce. Så skal du have set en webshop op eller en ny hjemmeside, som skal se proffesionel ud, have nogle cool features og bare spille, så er det med at kontakte Standoutmedia. Standoutmedia er startet af to personer i 2009, men i dag er de over tyve medarbejdere i firmaet. Det er altså vokset stødt, fordi de er gode til de service, som de tilbyder. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i dette indlæg, kan du se ansigter på alle dem, som arbejde i firmaet. På den måde ved du også, hvem du taler med, hvis du kontakter deres firma omkring opsætning af din webshop eller din hjemmeside.

Skil dig ud fra mængden

Standoutmedia webbureau har som værdi, at deres service og produkter skiller sig ud fra mængden. Inde på deres hjemmeside kan du se en video af deres kæmpemæssige elefant (som har gazelleøre!!) og hvordan den blev til. De har faktisk en 2,7 meter høj elefant stående på deres kontor. Grunden til, at de har fået denne elefant lavet, og at den er så vigtig for dem, kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside, men i korte træk er det fordi den skiller sig ud overfor andre dyr og derfor ikke har nogen naturlige fjender rundt om sig. De fortæller også, at “dens størrelse gør at lige meget hvor meget man skubber vil elefanten stå fast.” Standoutmedia er super dygtige til det de laver, og de har faktisk kreeret over 2000 website siden de begyndte i 2009. Det er et ret fantastisk nummer. Derudover er de blevet kåret til Børsens gazelle virksomhed 4 år i træk, hvilket er noget af et kvalitetsstempel. Så hvis du har behov for en ny hjemmeside eller webshop, så ved du hvem du skal kontakte.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.