Hej bloggen! Er der nogle mænd derude? I dag skal det handle om impotens her på bloggen, så hvis nogle er nogensinde har kæmpet med dette, så læs med. Vi skal tale lidt om, hvorfor det sker, hvad man kan gøre ved det og meget mere. Læs med og lær mere.

Impotens er helt almindeligt

Inde på Vitalunits hjemmeside, som jeg vil linke til her, kan du læse meget mere om impotens. De har mange års erfaring indenfor området, så lad os tale om, hvad de fortæller. For det første er det vigtigt at understrege, at det er helt normalt at opleve impotens i sit liv. Det kan skyldes mange forskellige ting, og så højere end alder du når, jo større chance er der for at opleve det. Det har ikke noget med dig at gøre som person, men det er nærmere din krop som reagerer på forskellige forhold. Det kan for eksempel være, at du går igennem en stresset tid. Er der travlt på arbejdet, og har du derfor svært ved at lægge det fra dig, når du kommer hjem? Har du mistet en forælder eller en anden person tæt på dig til sygdom eller andet? Dette kan også give kroppen ekstra stress og gøre, at du ikke er dig selv.

Tager du medicin?

Impotens kan også opleves, hvis du for eksempel tager medicin. Det kan være, at du er begyndt på noget nyt medicin, og oplever impotens. Det kan godt hænge sammen, og derfor skal du opsøge læge, hvis du har mistanke om, at der er noget her. Din læge kan fortælle dig, om det skyldes medicinen, men hvis ikke, så kan I tage en snak om, hvad der ellers rør sig i dit liv. Noget du kan øve dig i omkring impotens er, ikke at få udløsning så ofte. Det vil sige, at du nogle gange skal prøve at have sex med din partner (eller hvem du nu har sex med) uden at få udløsning til sidst. Dette vil nemlig opbygge din seksuelle energi i kroppen, som er den styrke kroppen har brug for, for at præstere seksuelt. Du vil opleve efter ca. en uges tid, at du får mere energi af denne øvelse, og du vil samtidig opleve at kunne præstere meget bedre i sengen. Det er et lille trick, som de fortæller meget mere om inde på Vitalunits hjemmeside.

Du kan også læse mere på bloggen her.