Hej alle sammen. I dag skal det handle om en virkelig dygtig klaverstemmer. Har du brug for sådan en? Hvis ja, så skal du læse med her på bloggen i dag. Det skal nemlig handle om, hvordan du holder dit klaver friskt og sundt, så klaveret spiller, som man siger.

Klaverstemmer sørger for, at klaveret spiller

Denne dygtige klaverstemmer sørger for, at dit klaver altid spiller flot og rent, når du sætter dig ved noderne. De tager ud til kunder i hele Danmark, for at stemme klaver og flygel, som har brug for det. Det er godt at få stemt sit klaver hvert eneste år, for ellers kan du risikere, at det ikke stemmer. Når et klaver ikke stemmer, så spiller det bare ikke rent på noderne, og det lyder ikke særlig godt. Jo mindre rent det spiller, jo længere tid tager det også for en klaverstemmer at stemme klaveret igen. Dette betyder selvfølgelig, at det også koster flere penge. Det koster alt fra 790 kroner for en almindelig stemning til 1185 kroner for en udvidet stemning. En helt almindelig stemning er god til dem, som stemmer deres klaver ofte, men har du ikke gjort det i noget tid, så skal du nok investere i en udvidet version.

Gavekort til julen

Nu er det jo snart jul! Det kan være, at du skal give et gavekort til en klaverstemmer til klaverspilleren i din familie eller vennekreds? Dette er noget, som folk bliver utrolig glade for, fordi det er mange penge at smide efter sit instrument. Det har man måske ikke altid plads til i budgettet, og derfor er det en super fed gave at modtage. Du skal lige medregne, at hvis klaverstemmeren skal længere væk i Danmark, så er der et rejsetillæg, som skal lægges oveni prisen på stemningen. Dette er dog ikke et særlig betydeligt beløb. Du kan også købe klaver og flygel gennem denne dygtige klaverstemmer, da de ved rigtig meget om markedet. Så er du interesseret i at købe eller sælge instrumenter, så hjælper de gerne. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Jeg håber, at du kan bruge dette tip her op til jul, hvis du lige mangler den sidste gave eller selv skal stemme klaveret før juleaften, så I kan spille, når der skal danses om træet.

Du kan også læse mere lige her.