Sidder du ligesom jeg, og skal administrere en WordPress hjemmeside? Det kan da være nok bøvl med, hvis du ikke er voldsomt teknisk anlagt. Det er jeg ikke må jeg indrømme, og derfor vil jeg gerne benytte dette gæsteindlæg til at fortælle mere om hvordan jeg har fået hjælp til at gøre min hjemmeside mere professionel.

Eksternt firma står for min WordPress hjemmeside

Jeg er mad blogger, og har efterhånden haft min blog i 6 år. Den startede som en hobby, men nu er den blevet min lille nebengeschæft. Jeg tjener rent faktisk penge på min blog og mine opskrifter. Derfor besluttede jeg også for et par år siden at give min wordpress hjemmeside et mere professionelt udtryk. Det kan du læse mere om her. Selvom jeg er blogger, så er jeg ikke særlig stærk i alt det tekniske – det har faktisk slet ikke min interesse. Det jeg finder interessant, er at bage og finde på nye ting i køkkenet, og dele det på min blog.

Jeg er med årene, faktisk blevet helt god til at tage billeder af mine retter, hvis jeg selv skal sige det. Men generelt er det maden og opskrifterne der har min store interesse, og det jeg har den største viden omkring. Derfor fandt jeg også ud af at jeg ikke selv skulle kaste mig ud i at forbedre min wordpress hjemmeside. En af mine blog kolleger anbefalede mig et firma, som ordener den slags ting. Dem henvendte jeg mig til, og har faktisk gjort brug af deres ekspertise lige siden.

Layout, SEO og plug-ins der passer

Lad mig være ærlig og sige at jeg ikke vidste meget om SEO og plug-ins før jeg fik hjælp fra Standout Media, som er det firma jeg har hyret. Ja, faktisk anede jeg ikke hvad bogstaverne SEO stod for. Jeg har dog fundet ud af at det er en ganske vigtig ting at have inkorporeret i backend på sin wordpress hjemmeside. Dog havde jeg en ide om hvordan jeg ønskede mig blog skulle se ud. Jeg manglede bare evnerne til selv at kunne få det til at ske. Jeg fremlagde derfor mine tanker og ideer for bureauet, og de arbejdede så ud fra det.

Det er ikke kun om jeg ønsker min baggrund lyserød eller hvid, men også om jeg ønsker en søgefunktion på min side, om jeg ønsker en menu som er delt op i under menuer osv. Og det er jo egentlig ret smart i forhold til at navigere rundt på min side. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end, hvis mine læsere ved at jeg har en opskrift på bananbrød liggende, men ikke kan finde den, fordi min wordpress hjemmeside ikke har en søge funktion, eller fordi der ikke er en menu som hedder ‘bagværk’.